Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 1

Då har ännu en vecka passerat och jag kan räkna med ännu en vecka förkyld. Trodde jag var nästan helt frisk på onsdagen, men torsdagen var jag dålig igen, fredagen nära döden och lördag och söndag låg jag rätt ut. Mysigt va?

Idag ska jag tillbaka till doktorn, för jag orkar inte mer. Det blir tredje gången på lika många veckor, vilket börjar bli kostsamt helt ärligt. Annars händer det inte väldigt mycket den här veckan, är en del skolarbete jag måste komma igång med och lite bröllopsplanering som ska fortsätta. 

Tänkte i vanlig ordning visa lite bilder från förra veckan, och startar med tisdagen för måndagen var jag dålig (sov nästan hela dagen). 

 Tisdagen började jag om på skolan och var inte helt redo för att vara ärlig. Var till doktorn efter skolan så det var bra. 

 Tisdagen var jag på skolan igen, men efter skolan kollade jag i lite butiker innan jag hamnade hos mamma för kvällen. 

Åt middag där och spelade lite spel innan det var dags att komma hem. De hade lite ballonger kvar från nyåret framme. 

När jag kom hem snöade det massvis och vi har lite snö nu. Vet inte helt hur jag känner över det.  

 Torsdagen mådde jag piss och sov mig genom dagen. 

 Fredagen skulle jag på en hej då fest för en kompis som ska på studier i utlandet.

 Sminkade mig massvis och rockade en ulltröja till. Frös ändå och hade feber mest hela kvällen, så kändes mer som att jag drack saft än cider om vi säger så. Borde ha varit hemma, men hade det så himla fint den kvällen. 

 Lördagen var det att ligga rätt ut och fortsätta på Skam säsong 3. Vi såg allt av Skam på fyra dagar. Väldigt fin serie, och jag förstår hypen. (Jag, mamma och pappa bodde granne med skolan i Skam. Sen så känner man ju oavsett igen där de är och spelar in, vilket är kul). 

 Jag orkade inte laga mat och inte gjorde Martin det heller. Så vi beställde hem mat och hyrde filmer och bara tog det lugnt. 

Söndagen var också en dag som jag sov bort. Och när jag inte sov låg jag rätt ut i soffan och såg på filmer, slösurfade och kollade in Pinterest för allt möjligt konstigt. 

Hoppas att du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

 1. Himla kul att få läsa om din vecka, och kul att dina föräldrar bodde granne med HartvigNisse skolan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade inlägget :) Blev överraskad när jag såg var skolan låg, för jag hade inte tänkt på det tidigare. Tänkte att det var mer en random skola någonstans i Oslo :)

   Radera
 2. Lite blandat i veckan, kanske inte den mest roliga men kunde vart sämre =)... som mye annat! Hör hört å löst mye om den där serien SKAM men känner inte att det är en serier som är i min smak faktiskt. lär nog dröja innan jag själv hakar på *S* Snart är det förresten v.3 ^^... shiiit alltså! TREVLIG HELG, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte först att Skam inte var min grej, och jag tror heller inte att det är det. Men den är helt klart underhållande att se på, kul att få insyn i hur några av dagens tonåringar har det.
   Tiden går fruktansvärt fort fram. Det är ju skrämmande. Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.