Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning

Juni, juni, juni. Fantastiska, soliga, varma juni. Skulle innerligt önska att alla tentor var färdiga nu som de var i fjor (hade "sommarlov" från den första juni). Men efter den 14e så kan jag med gott samvete ligga och lata mig i solen och njuta sommaren. 

Men nu är det dags hur de sista dagarna i maj och de första i juni såg ut. 

Måndag

Det bästa med att fylla år är ju att kunna äta fikarester till frukost. 

 Jag fick hem ett litet paket som var fylld med många små påsar, som var fyllda med ännu mindre kulor. 

 Jag ska visa upp de här bättre en dag hade jag tänkt. 

Tisdag
 Det var så himla varmt att glass behövdes. 

 Kulorna hade blivit stora. Ska verkligen visa de här bättre. 

Onsdag
 Onsdagen hade jag den sista skoluppgiften innan tentan. Detta firades med mys på en uteservering (och att jag hade fyllt år).

 Jag dricker mest cider, men Crabbie's går också fint. 

 Efter uteserveringen for jag och Gabriel till Etterstadsletta och hängde där i solen med min syster, hennes sambo och hennes syster. Och sen Martin när han var färdig på jobbet. 

 Utsikten från deras balkong är verkligen fin. 

 Johannas sambo hade gjort en fantastiskt god pizza. 

Torsdag
 Jag kunde sova ut utan några måsten. Så skönt.

 Åt glass och drack lemonad till frukost. Det var så varmt. 

 Rent tekniskt var det här fredagen (klockan var efter midnatt). Mötte en liten snigel som kämpade sig fram. 

 Och mystiska moln. 

Fredagen
 Fredagen hängde jag i mammas båt. Men visar fler bilder och skriver med om det imorgon. 

Lördagen 
Lördagen var det musikkfest i Oslo. Var där med min syster och bror. Skriver mer om det på fredagen. 

Söndagen var jag ute och sprang och låg på balkongen och läste till tentan. Nästa termin blir det att börja läsa pensum tidigt, tidigt (som jag säger varje gång...).

Kommentarer

 1. Jaa, skriv mer om kulorna för jag blev jättenyfiken nu ju :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inlägget är skrivet och klart :) Dyker upp nästa vecka. Hoppas du hinner läsa det. Får skicka länk när inlägget väl är ute...

   Radera
 2. Håller med, älskar när man fyllt år och det finns tårta kvar som man kan käka till frukost eller framför en film på kvällen, så najs! :) Och såg ju ut som en händelserik och rolig vecka det här alltså :D Med massa god mat med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För den är ju bäst när den stått och gosat sig lite grann :) Det var en väldigt fin vecka :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.