Fortsätt till huvudinnehåll

Mina presenter

Fick så mycket fint att jag inte kan låta bli att visa det fram. Är så fint att tänka på hur bra min familj känner mig (även om jag till de flesta gav en liten lista). 

P5300003
Jag fick ett nytt kamerastativ, en kimono, en skål, en flaska tequila, läppglans, tre nagellack, 3 Gerard Way figurer (två var lika, så en ska bytas mot en annan figur), en yuccapalm och två middagar. 

P5300022
Här är palmen. Jag har en större ytterkruka jag ska byta ut den flätade med. (jag vet att det är ett sladdkaos, det ska göras något med).

P5300011
Skålen är nog känt för de flesta, så orkar inte presentera den något vidare. 

P5300015
Men se så fin den är.

DSC_4750
Kimonon passade perfekt, den känns sval när jag har den öppen och kommer nog att hålla mig varm stängd om vintern. 

Kommentarer

 1. Vilka fina och bra presenter du fick! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Blev väldigt nöjd :) Kram

   Radera
 2. vilka fina presenter! och kimonon var extra fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är väldigt nöjd med de :) Det tycker jag också :)

   Radera
 3. Dock vet jag inte vad det är för skål men jag få väl söka på den isf =)...min första tanke med namnet påminde om Kay Bojesen, hahhaa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en nylansering av ett mönster som var väldigt populärt under 60-talet. Det gjorde det :)

   Radera
 4. den färgen var jättefin på dig!

  SvaraRadera
 5. Svar: åhh aldrig grillar halloumi faktiskt, måste nästan testa!


  Vilka fina presenter! Palmen var riktigt fin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Är väldigt nöjd med den, passar perfekt in här hemma :)
   Sv: Åh det borde du göra, väldigt gott :)

   Radera
 6. PERFEKT! Särskilt palmen och Poison Ivy!! <3 <3

  Jag tror att det går att tvinga sig att börja med frukost. Efter ett års tvång så slutade jag känna mig illamående och efter ett år till känner jag till och med hunger :D Fast det är ju ingen idé att börja tvinga sig om man inte BEHÖVER det. Jag orkade inte dagen utan, så började med ett eller två finn crisp innan jobbet och lade på lite mer och mer varje dag :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hade på känn att du skulle gilla kimonon ;)
   Sv: Väntar oftast ett par timmar med frukosten när jag väl var på skolan, och det fungerade fint :)

   Radera
 7. Vilka fina presenter du fått :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :D Har en fantastisk familj <3

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.