tisdag 27 oktober 2015

I måndags

Igår, efter att jag var färdig med att höra på årets torraste föreläsning, mötte jag Martin vid t-banan för han var färdig på jobbet samtidigt som jag var färdig för dagen på skolan. Vi tog t-banan hem, men hoppade av på Grorud för att gå längs Alnaelven. Måste passa medan löven fortfarande är kvar på träden. 

DSC_4094
Det är verkligen mysigt att gå här, både om sommaren och nu på hösten. 

DSC_4096
Martin fick snällt stå still medan jag fixade till inställningarna. Auto kan fungera fint med min hybridkamera, men inte med systemkameran. 

DSC_4099
Vi mötte på min favorit fågel på vägen. Någon hade matat dem och det var väldigt populärt. 

DSC_4138
Jag passade på att fota lite blad och så. 

DSC_4146
Vi hade köpt med oss fika och hittat en bänk att vila våra fötter på. Jag tyckte att det luktade häst, vilket stämde när vi gick lite till och kom till den här hagen. 

DSC_4148
Vi hälsade lite på hästarna som var där och såg på baby-hästen som Martin så fint sa men som visade sig att vara en ponny. Inte alltid lika lätt det där. 


DSC_4160
Och vi hälsade på en åsna som också gick omkring i ena hagen. 

Efter besöket på Nordtvet gård, som stället hette, gick vi förbi dagiset jag ska ha 7 veckors praktik i och sen hem till middag. 

14 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...