onsdag 14 oktober 2015

Lagerhaus & nya blommor

Ä n t l i g e n har vi fått Lagerhaus till Oslo. Vi har haft en Lagerhaus i ett köpcenter utanför Oslo, men det var så bökigt att ta sig dit tyvärr. 
Men nu har vi vårat alldeles egna och det är fint. 

När butiken öppnade här var jag givetvis förbi och köpte lite småsaker. Bland annat 2 blomkrukor, 2 grytunderlägg, en plansch och tavellister. Tänkte visa lite utav det jag köpte med mig hem nu, och resten kommer säkert upp en gång. 

Vi hade ju farmor och farfar på besök för två veckor sen och då passade vi på att ta med dem till en blombutik för att handla lite blommor. Vi köpte en del ljung att ha ute på balkongen nu under hösten och vintern och en del blommor att ha inne. Vi försöker att få in mer grönt här hemma, skapa en lite trevligare atmosfär inne. 


 Vi har hängt upp en plansch jag köpte i Botanisk Hage för cirka ett år sen snart. Trälisterna uppe och nere på planschen är från Lagerhaus och är smidiga.

Köpte även en plansch med månfasen hos Lagerhaus. 

Här är en växten vi har köpt. Har ingen aning om vad det är för en, men den är väldigt fin. 

Vi har också köpt en liten klätterväxt som står i våran bokhylla. Blomkrukan är den ena jag köpte hos Lagerhaus. 

14 kommentarer:

En kall söndag för två veckor sen

Söndagen för två veckor sen var jag och Martin ute och gick i områden vi inte varit i förut. Vi har planer på att köpa ett radhus eller ett...