Fortsätt till huvudinnehåll

5 favoriter Hösten

Att sparka blad. Något jag tycker väldigt mycket om med hösten är att sparka på bladen. Vilket gjorde ett höst-besök i Hyde Park jobbigt för min sambo. Inte ofta 20-nånting är så barnslig (men det är lov).

Att staden byter färg. Även om hösten är trist när bladen väl är borta, så är det så otroligt vackert när alla träd och buskar byter färg.

 Varm choklad. Jag är så himla varm av mig, så när det väl börjar bli kyligt ute börjar jag dricka varma drycker, men det gör väl de flesta? Sen det som brukar höra till varm choklad; en mysig filt och tända ljus är ju också himla fint med hösten. 

 Varma tröjor. Samma sak som varm choklad, kan äntligen börja använda alla mysiga tröjor utan att svettas ihjäl.

Att luften blir krispigare och svalare. All kärlek till sommaren, sol och värme. Men när man alltid är varm så är det så otroligt härligt att kunna gå ut utan att svettas som om man var i en bastu.

Kommentarer

 1. Hösten är helt fantastisk :) Min favvo :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :) Den är så himla mysig :)

   Radera
 2. Åh håller med dig, att sparka löv är underbart! och sen alla färger :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så kul :) Gillar ljudet de gör :) Färgerna är nog det bästa :)

   Radera
 3. Håller me om att löven e fina när dom e gula o röda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så himla vackert då :)

   Radera
 4. Så himla mysigt med höst!

  SvaraRadera
 5. Älskar också att jag kan ta på mig mina tjockare tröjor igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :) Saknar sommaren, men tjocktröjor är så mysiga :)

   Radera
 6. älskar hösten, den är så mysig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :) Fantastisk årstid :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …