måndag 19 oktober 2015

En dimmig fredag

I fredags hade jag ledigt från skolan, men skulle jobba ett par timmar på dagen.
På kvällen hade jag ansvaret för date night, jag hade bokat bord hos Oishi och sen skulle vi på bio och se Crimson Peak. 

PA160039
Det var fruktansvärt dimmigt den här dagen. Och det var stort sett bara hos oss.
När vi skulle hem på kvällen från bion var det fint nere i stan, men så fort vi kom tillbaka till Groruddalen var det massvis av dimma.

PA160043
Det börjar verkligen supermysigt och höstigt ute. Där jag jobbar finns det en liten dunge som är lite sagomagisk.

PA160050

När jag kom hem från jobbet var det dags för en dusch, sminka mig och byta kläder. Jag hade på mig en ny klänning från Monki. Ska försöka få bättre bilder på den.

PA160053
Halsbandet är gammalt och kommer från Urban Outfitters.

PA160055

Sen var det dags att ta bussen ner till Rosenhoff för att gå till Oishi och äta sushi.

PA160056
 Världens finaste <3

PA160058

PA160060
Vi delade på det här, en tempura sallad, sashimi, Sinsen-maki (lax, krabba, tonfisk och chilimajonäs), nigiri, och triangelmaki. Kommer inte helt ihåg vad den innehöll, men det var väldigt gott.

PA160063
Vi delade på dessert, mango sorbet och jordgubb/apelsin mango.

PA160064

Och en choklad fondant med vaniljglass. Allt var verkligen supergott och jag rekommenderar verkligen Oishi. Maten var jättegod, personalen hur trevlig som helst och lokalerna var mysiga.

Efter maten gick vi till Ringen Kino för att se Crimson Peak. Filmen var väldigt spännande och jag hoppade till en hel del. Kommer helt klart se den fler gånger, nu när jag vet vad som händer. Älskar skräckfilmer, men är väldigt feg av mig.
Här är i alla fall trailern till Crimson Peak om du inte redan sett den:14 kommentarer:

En kall söndag för två veckor sen

Söndagen för två veckor sen var jag och Martin ute och gick i områden vi inte varit i förut. Vi har planer på att köpa ett radhus eller ett...