torsdag 15 oktober 2015

Mitt korta hår

Jag har varit himla trög på att visa upp min nya frisyr. Den kan väl knappt räknas som ny längre för att vara ärlig. 
Så här kommer mitt lite långa inlägg med bilder på håret och vad för produkter jag använder. 

I starten på sommaren klippte jag mig kortare än det jag hade innan och det blev rött. Tyvärr höll inte färgen så himla länge (hej den lilla solen vi hade), och så är det ibland.

Innan vi reste till Reading Festival så klippte jag först av sommarhåret och sen tillbringade jag 3 timmar i frisörstolen. Gick från rödblond till Draco Malfoy-vitt till pastell lila. Tyvärr höll lila färgen en tvätt (!!!) så jag fick färga om det hos frisören. Då höll det i två tvättar. Men det var himla fint det korta tiden det varade. 

Så nu är det superljusblond/vitt/platina. Men. Jag har börjat få en hel del gult i håret. Någon som har ett bra silverschampoo/annan lösning?


 Här är det jag använder. Inte varje dag, men oftast. 

I duschen använder jag schampoo och balsam för färgat hår från Elena och Chris. Är inte det största fanet av det, tar 2 schampooneringar innan håret känns rent, det tar lång tid att skölja ur och är inte alls så drygt som frisören sa. Eller så är det mitt hår som krånglar efter all blekningen. 
En till två gånger i veckan använder jag en inpackning från Sebastian Hydre. Gör håret supermjukt. 

 Mellan hårtvättarna använder jag Batiste torrshampoo. Fungerar fin fint. En påföring gör att jag inte behöver tvätta håret på en vecka, men det gör att jag måste schampoonera mer då det schampoot jag använder inte alls är effektivt på att få ur torrschampoot ur håret...

 Det här är det lilla av stylingprodukter jag har. Saltspray, stylingpasta och hårspray. Är ungefär sämst på att använda det här, men jag försöker lära mig att fixa med håret. 

14 kommentarer:

 1. så fint! har också det torrschampot från batiste! :)

  SvaraRadera
 2. Det blev ju superfint!! Jag använder också Batiste förresten, den där rosa XXL-sorten, så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Den är verkligen en räddare i nöden :)

   Radera
 3. det är så synd att såna onaturliga färger bara håller några tvättar :(

  sv: tack :D
  ja kan bli tåv helt olika foton då

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :/ Men det är inte första, andra eller tredje gången jag har haft en onaturlig hårfärg, och alla andra gånger har det hållit bättre en 2 tvättar. Och då har inte mitt hår varit blekt innan eller gjort hos en frisör.

   Radera

Mitt smink till vardags (och fest)

Har en del nytt smink som jag inte visat fram, men som jag använder en hel del.  Det här är det jag oftast använder, inte allt på en ...