Fortsätt till huvudinnehåll

Mitt korta hår

Jag har varit himla trög på att visa upp min nya frisyr. Den kan väl knappt räknas som ny längre för att vara ärlig. 
Så här kommer mitt lite långa inlägg med bilder på håret och vad för produkter jag använder. 

I starten på sommaren klippte jag mig kortare än det jag hade innan och det blev rött. Tyvärr höll inte färgen så himla länge (hej den lilla solen vi hade), och så är det ibland.

Innan vi reste till Reading Festival så klippte jag först av sommarhåret och sen tillbringade jag 3 timmar i frisörstolen. Gick från rödblond till Draco Malfoy-vitt till pastell lila. Tyvärr höll lila färgen en tvätt (!!!) så jag fick färga om det hos frisören. Då höll det i två tvättar. Men det var himla fint det korta tiden det varade. 

Så nu är det superljusblond/vitt/platina. Men. Jag har börjat få en hel del gult i håret. Någon som har ett bra silverschampoo/annan lösning?


 Här är det jag använder. Inte varje dag, men oftast. 

I duschen använder jag schampoo och balsam för färgat hår från Elena och Chris. Är inte det största fanet av det, tar 2 schampooneringar innan håret känns rent, det tar lång tid att skölja ur och är inte alls så drygt som frisören sa. Eller så är det mitt hår som krånglar efter all blekningen. 
En till två gånger i veckan använder jag en inpackning från Sebastian Hydre. Gör håret supermjukt. 

 Mellan hårtvättarna använder jag Batiste torrshampoo. Fungerar fin fint. En påföring gör att jag inte behöver tvätta håret på en vecka, men det gör att jag måste schampoonera mer då det schampoot jag använder inte alls är effektivt på att få ur torrschampoot ur håret...

 Det här är det lilla av stylingprodukter jag har. Saltspray, stylingpasta och hårspray. Är ungefär sämst på att använda det här, men jag försöker lära mig att fixa med håret. 

Kommentarer

 1. så fint! har också det torrschampot från batiste! :)

  SvaraRadera
 2. Det blev ju superfint!! Jag använder också Batiste förresten, den där rosa XXL-sorten, så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Den är verkligen en räddare i nöden :)

   Radera
 3. det är så synd att såna onaturliga färger bara håller några tvättar :(

  sv: tack :D
  ja kan bli tåv helt olika foton då

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :/ Men det är inte första, andra eller tredje gången jag har haft en onaturlig hårfärg, och alla andra gånger har det hållit bättre en 2 tvättar. Och då har inte mitt hår varit blekt innan eller gjort hos en frisör.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.