fredag 7 september 2012

En gårdag

Höstens första glass hos Ben & Jerrys. Dock alltför få i sommar, speciellt om man jamför med förra året. 

Jag gissar på att jag hade lite otur igår. Jag hade på mig min nya fantastiskt fina klänning från Monki igår på jobbet. Dumt gjort. Två dagar i veckan gör vi varmmat, och igår var en av de dagarna. Gissa vem som lyckades få olja på sin nya klänning (och det var inte bara ett ställe... Ehhh klant). Det hjälpte heller inte att försöka tvätta bort fläcke, då blev den bara större, men det blev fortfarande bättre än innan.  

Efter jobbet började allt gå bättre. Jag mötte upp en väninna och vi gick och köpte oss snabbmat innan vi gick till Outland för veckans torsdagsspelning där. Vi spelade frågesportspelet Bezzerwizzer. Otroligt roligt att spela med folk som kan massa konstigheter. 
När vi spelat en omgång av Bezzerwizzer gick jag och Martin till Ben & Jerrys för att äta god glass. Såg att de fått in några t-shirts och one pieces med B&Js tryck. Lite smågulligt. 
Efter att glassen var uppäten gick vi och tog t-banan hem där vi började se på film. Jag somnade på soffan så då bestämde vi oss för att gå och sova istället. 

Det var min första hösttorsdag. 

1 kommentar:

  1. sv: Ja de var ett riktigt kap!:)
    Ha en bra helg, kram!

    SvaraRadera

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...