måndag 30 juni 2008

You are very beautiful

Hahaha. Jag kan inte bestämma mig för att gråta eller skratta efter det som hände då jag kom hem.

Jag var vid busshållplatsen vid vårdcentralen då en man stannar mig. Jag tänkte först att han ville veta då bussen kommer, men han kände tydligen igen mig från Boliden. Han hade sett mig en gång men ändå hade jag lyckats stanna i hans minne. Så vacker tyckte hn att jag var. Jag blev mer WTF (ja det förklarar hur jag kände mig). Han ville ha mitt nummer och påpekade gång på gång hur vacker han tyckte att jag var.
Efter en stund frågade han om jag var gravid. Jag blev alldeles chockad. Jag svarade nej jag är bara fet hahaha... Han onej du är vacker. Sen så ville han bjuda hem mig, jag som bara nej. Sen så ville han ha med mig på resturant, jag ska nej. Sen så ville han följa med hem, jag som (igen) WTF. Och föklarade att jag inte bodde själv. Han oj jag trode det.
Sen så försökte jag ta mig därifrån genom att säga att jag hade bråttom hem för jag skulle vidare hem till min pojkvän. Men han fattade fortfarande inte vinkeln.
Så till slut sa jag hejdå och gick.
Men jag var lite orolig att han skulle förfölja mig. Inte kul alls.
Men nu har jag blivit pikad två gånger, det är kanske dags att göra nåt åt det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...