söndag 1 juni 2008

Update

Nä nu måste jag skriva av mig om vad vi gjorde i Polen. Jag har inte så stor koll på vad jag redan har skrivit eller inte, så det blir lite blanat i blandad ordning.

I Krakow shoppade jag och Angelica loss, minst sagt. Jag for som sagt till frisören och klippte mig. Och det måste jag säga är inte sista gången jag gör det.
Sen så sprang jag och Angelica rnt. Jag hittade en underbar liten butik som sålde underbara kläder och väskor. Om man bara hade varit lite magrare säger jag bara! Men jag hittade en underbar färgglad väska ifrån ett märke som heter David & Jones. Inget märke jag känner igen, men det spelar ingen roll.

Vi sprang runt och tittade typ överallt, gick in i alla små affärer och tittade, köpte lite smått och gott (läs choklad).
Vi gjorde sådana skämtteckningar utav oss själva vilket var kul.

Påvägen hem stannade vi i Gdansk och övernattade där på ett hotell. På kvällen gick nästan hela gänget ut på stan. Vi hittade en nattklubb. Turligt nog var det 'tjejfredag' så vi fick gå in gratis. Där dansade vi och hade det superroligt. Efter att vi hade varit där ett tag gick vi vidare. Dock så stötte vi inte på ett bra ställe om man säger så. Då vi hade varit där ett tag (och alla hade fått olustkänslor) gick vi tillbaka mot hotellet. Jag gick och la mig men de andra gick vidare.

Dagen efter gick vi till ett av köpcentren som låg nära hotellet. Jag gick till ett som var fm våningar högt och hade 200 butiker. Inte illa. Dock så fick jag shoppingfrossa, vilket inte är hälsosamt. Jag gick med en tjej som heter Sara, riktigt trevlig.
Vi fastnade i New Yorker. Där köpte jag en rosadiadem, två tröjor och en t-shirt. Sen så sprang vi vidare. Jag hittade en Nicobtik där jag köpte en säk till älsklingen. Sen så köpte jag en tröja från Zara, Sara eller hur butiken stavas xD.
Sen när vi var i gamla stan i Gdansk gick vi in i ett till New Yorker. Där hittade jag världens mest underbara tröja. Den var mörkare grön med ett glittrande grön text. Trycket var HELP ME I'M BLOND. Så klockren.

Efter dagen i Gdansk var det dags att ta färjan tillbaka till Sverige.

1 kommentar:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...