fredag 17 september 2021

Afternoon tea hos Theatercaféen

 Tidigare i sommar pratade jag och några kollegor om att vi ville gå på afternoon tea ihop, testa ut lite olika ställen runt omkring i Oslo. Så vi bjöd med de andra och nu i september var det äntligen dags. Först ut var Theatercaféen vid Nationaltheatret. 

DSC_0574
Jag hade på mig en ny klänning från Hellbunny, tröja från samma ställe, väskan är från Mulberry och mina skor, som man inte ser, är från Asos. 

DSC_0584
Började gå mot bussen. Skulle möta min ena kollega och ta en öl eller två innan vi skulle möta de andra. Jag tog fel tid på bussen, så stressade inte. Men turligt nog var bussen försenad, så det ordnade sig. 

DSC_0586
Så var vi framme och fick våra fat med mat och fika. 

DSC_0590

DSC_0592

DSC_0595
Se så mycket gott. 

DSC_0602
Theatercaféen var väldigt fint. Lokalen var ljus, liten och intimt. Men ljudet var hemskt. Var svårt att höra vad de andra. Ett plus (eller vad man ska säga), var att det var kändisar där. Den enda jag visste vem det var, var Sophie Elise. Mina kollegor var väldigt nöjda med spaningen. 

DSC_0606
När jag varit på afternoon tea hos hotel Bristol får man fler scones, här fick man dessvärre bara en. Väldigt god. 

DSC_0628

DSC_0677
Vi hade med oss en person som fick den glutenfria varianten, och hon var väldigt nöjd. Hennes mat var stort sett identisk, var några av småkakorna som var annars och hon hade en hallonmuffins istället för scones. 

Föredrar nog Bristol, men rekommenderar ändå ett besök hos Theatercaféen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...