onsdag 27 juli 2016

Vad jag köpte i Bryssel

Det blev inte så mycket shopping i Bryssel, vilket inte gjorde så mycket alls. Men när jag sammanfattar det här inlägget verkar det vara mer än det jag trodde.

DSC_7161
Vi hittade ett Primark och där handlade jag en del. Det blev massvis av strumpor, strumpbyxor och leggings. Nog så att jag klarar mig i ett år säkert. Men jag hittade lite andra saker där med, som en t-shirt, ett linne, ett par tunna strandbyxor och en klänning.
Vi gick även längs shopping-gatan i Bryssel och gick förbi en butik som heter Jennyfer. Sålde en del fint och jag köpte med en crop-top. Det var så otroligt varmt att den behövdes verkligen.

DSC_7136
Längtar verkligen efter filmen (inlägget blir skrivet innan jag har sett filmen 5/8).

DSC_7139
Klänningen använde jag som kjol i Bryssel med toppen från Jennyfer.


DSC_7147
Toppen från Jennyfer är väldigt fin och behaglig att ha på.

DSC_7151
Byxorna och linnet blev köpt in utifall att det skulle bli för varmt och jag skulle svettas genom mina andra kläder. Var fruktansvärt varmt.

DSC_7155
På utsidan en sidorna på byxorna är det en spetskant som är väldigt fin.

DSC_7088
Vi köpte även med choklad från Godiva. Har inte ätit något av det än, får spara till en fin dag. Vi köpte även med macarons från Ladurée hem och de var verkligen goda. Vi kommer nog resa tillbaka till Bryssel eller London snart, och då blir det att köpa fler.

DSC_7046
Macarons vi köpte höll sig någorlunda bra hem till Norge. Tyvärr blev boxen fläckig av macaronsen, annars hade jag sparat dem.

DSC_7048
De  var väldigt goda. Kommer inte ihåg smakerna dessvärre...

DSC_7056
Inne i Galerie St Hubert hittade vi en mysig liten butik med lite allt möjligt. Såg några jättefina luftballonger som jag gärna hade haft hemma. Köpte med den minsta storleken som för nu bor i vårat vardagsrumsfönster.

DSC_7057

DSC_7066
Harry Potter the Exhibition hade en souvenirbutik som vi handlade lite i trots att den var dyr som bara den. Godiset köpte jag mest för att förpackningen var fint för att vara ärlig. Står på våran nya bänk i vardagsrummet och lockar.

DSC_7069
Bertie Botts bönor i alla smaker.

DSC_7072
Stolt Hufflepuffare.

DSC_7075
Chokladgrodor.

DSC_7078
Tänkte att jag kan visa en del av det jag köpte i tax-freen. Blev givetvis en del godis också och det mesta av alkoholen köpte vi i Bryssel innan vi reste.

DSC_7081
Gillar verkligen OPIs miniset med lack. Kostar inte all världens och man får många fina färger.

DSC_7085
Tänkte att jag kunde testa en primer från Smashbox. Testade en gång i Bryssel och var riktigt nöjd.

10 kommentarer:

  1. Klänningen såg riktigt snygg ut! Men kan inte förstå att du är en stolt Hufflepuffare ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klänningen är väldigt fin :D Det är just därför det är viktigt att vara stolt :*

      Radera
  2. Lär säga att det ser ut att ha blivit en del shopping ändå!:) klänningen ser jättefin ut och allt godis verkar smaskigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det blev det :O Men kändes verkligen inte så när vi var där...

      Radera
  3. Så roligt att se vad som följde med hem :D Den primern är såå bra!!

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...