torsdag 21 juli 2016

Vad jag köpte i Malmö

När vi var i Malmö så var inte shopping det viktigaste vi gjorde, det var mer viktigt att umgås. Men vi var ju förbi ett par butiker, så jag köpte något. 

DSC_5156
Jag kom hem med Alice i Underlandet med bilder av Tove Jansson, en ny kalender och två pennor. 

DSC_5161
Jag har aldrig läst Alice i Underlandet på svenska, bara på engelska. Så ska bli spännande att se hur den har blivit översatt. Men bilderna är verkligen superfina. 

DSC_5165
Kalendern är den största jag haft sen Frida-kalendern i högstadiet och har en dag per sida. Tidigare år har jag haft en vecka på ett uppslag, men det blir lite trångt med skola, jobb, socialtliv osv. Framsidan går att byta ut, så en dag när jag har tid blir det att pyssla ihop något eget. 

2 kommentarer:

  1. Oj inte visste jag att Tove Jansson har ritat för Alice i underlandet!! Tycker alltid att de engelska versionerna på sådana klassiker i böcker är bättre än den svenska översättningen =)... har läst: Ringaren i Notredam, Frankenstein monster, både Alice-sagorna och 1-4 av Harry Potter! Dessa böckerna är såå mye bättre på engelska *S*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Enda orsaken att jag köpte boken på svenska var just för Tove Jansson. Jag läser annars alltid på engelska inklusive de böckerna du nämnde (+ resten av Harry Potter böckerna). Har nästan inga svenska eller norska böcker i min bokhylla :)

      Radera

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...