tisdag 24 maj 2016

Huawei P9

Efter nästan 3 år med min Samsung S4 kände jag att det var dags att byta den mot något nytt. Den senaste tiden har telefonen börjat krångla mer än vanligt, vilket är förståeligt.

Mitt val föll på Huaweis nya P9, dels för att priset inte är det värsta, men speciellt tack vare kameran (eller borde jag säga kamerorna, det är två bakre kameror?). Den är gjord i samarbete med Leica, och det är ju inte illa.

Jag har verkligen stora hopp för denna här, jag hoppas att bilderna blir riktigt bra. Kommer givetvis skriva mer detaljerat om den när jag hunnit använda den en stund.

Det lilla jag har testat ut av mobilen, och speciellt kameran verkar lovande. Kameran har massvis av inställningar, ska bli kul att se hur det blir. 
  DSC_4639
Lådan var väldigt fin, mycket större än den som var till S4. 

DSC_4642
Tyvärr var det ingen rolig skyddsplast att dra av, men det gick bra. 

DSC_4644
Tyckte allt låg så himla fint i lådan. 

DSC_4646
Telefonen är större än S4, men det är något jag kommer vänja mig vid. 

DSC_4649
Färgen heter mystiskt silver.

DSC_4651
Längtar verkligen efter att få testa ut kameran/kamerorna. Ska som sagt skriva ett mer utförligt inlägg om telefonen när jag haft den en stund. 

4 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...