Fortsätt till huvudinnehåll

En karta och tre böcker


Nästan varje gång jag och Martin har varit ute och rest så har vi köpt en karta och markerar ut ställen vi vill besöka på den. Det är fint med telefoner, men det är något speciellt med kartor. Ofta går det också att få tag i gratiskartor där man bor.
Jag passade på att köpa ett set med 3 Moleskine notatböcker i pastellfärger att ha med på resan. Om det är något som fungerar för mig, så ska jag försöka fortsätta att notera ned ställen och gatunamn i notatböcker när jag är ute och reser.


P5040040

P5040044


P5040046

P5040049

Kommentarer

 1. Tekniken i all ära men jag älskar den där fysiska i formen av papperstidningar, handskrivna vykort, CD-album på sina favvo band/musik osv osv... Känns som i mobilen är ytligt och visuellt medan de andra känns mer på riktigt *S*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här :) Jag fotar fortfarande med filmkameror, även om det är en väldigt dyr hobby tyvärr.

   Radera
 2. Men åh vad smart att ha med sig böcker för fysiska anteckningar under resans gång! Älskar dessutom moleskine <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar att anteckna på papper när vi är och reser :) Känns lättare än att ha massa anteckningar på telefonen.
   Gillar skrivböckerna från dem, men kalendern kändes överprisad. Min gick sönder med en gång i alla kanter, inte väldigt fint tyvärr.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.