Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag

Dags för en ny vecka och jag börjar den trött. Hade en väldigt fin födelsedags helg med jobb och besök av min och Martins familjer. Vi hade en middag till totalt 13 personer, och det var verkligen hur trevligt som helst. 

På tisdag är det prick två veckor kvar av mitt andra skolår. Är märkligt att tänka på att om ett år är jag helt färdig med skolan (för denna gång kanske) och kan börja jobba som pedagogisk ledare. 

Som vanligt tänkte jag visa upp bilder från veckan som var. 


Måndag
 Min studiegrupp var och gjorde klart till Barnekulturfestivalen vi skulle hålla i en förskola. 

 Det var lite väl regnigt ute så jag fick använda mina stövlar. Tisdagen
 Då var det dags för första dagen med Barnekulturfestivalen, men vi hade en paus mitt på dagen i drygt 3 timmar. Då blev det att läsa massvis till den muntliga tentan jag snart har. 

 På kvällen var jag på jobbet, och då hände det massa saker. När jag skulle gå ned i trapphuset går jag rätt in i en grupp med poliser med riot-utrustning. Vet inte vem som var mest förvånade, de eller jag, då jag gick ned trappen sjungandes. 
När jag kom ut var det 4 pilosbilar, 1-2 brandbilar och 1-2 ambulanser. Har inte hittat någonstans om vad som hade hänt. 

Torsdag
 Torsdagen var min studiegrupp i skolan för att planera efterarbetet från barnekulturfestivalen. 

Efter skolan gick jag och en kompis till Monki och testade lite kläder. Hittade massa fint, men köpte inget. 

Fredag
 På fredagen for jag, Gabriel och Sofie till café Amsterdam och firade fredag. Martin mötte upp oss och de fick se mina födelsedagspresenter medan jag var på toan. 

Söndag
Söndagen var jag först på jobbet och sen var det hem och fira mig. 

Kommentarer

 1. Grym blogg tjejen :) Är allt bra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Allt är bara fint. Jobbar med grupparbete och en tenta, så lite småstressad.

   Radera
 2. Vad mysigt du har haft det! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade det väldigt mysigt :) Kram

   Radera
 3. Vilken härlig vecka du verkar ha haft :) Hoppas att denna vecka blir minst lika bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en väldigt fin vecka :) Det tror jag nog :)

   Radera
 4. Svar
  1. Tror inte du helt har läst hela inlägget, då det är en sammanfattning av hela förra veckan :) Men idag är en fin dag det med :)

   Radera
 5. Födelsedagshelger är aldrig fel! Kram

  SvaraRadera
 6. Det lät som en riktigt toppen vecka det!

  SvaraRadera
 7. Åh så fint din studiegrupp gjorde fönstret :D

  Tack för komplimangen om matlagning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska se om jag lyckas klippa ihop något från de dagarna, blev verkligen bra med den aktiviteten vi planerat :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.