Fortsätt till huvudinnehåll

17. mai

Årets sjuttonde maj firande blev hemma hos Gabriel och resten av killarna i deras kollektiv + några till. 

De bjöd in på champagnefrukost med massvis av mat. Det var väldigt mycket gott att välja mellan. 
Efter maten spelade vi en omgång av Settlers of  Catan. De har en expansion som gör att man kan vara upp till 6 spelade istället för bara. Jag var väldigt nära på att vinna, men lyckades inte få ihop 10 poäng först. 

Efter att vi spelad klart tog vi med oss något att dricka och satt på takterrassen. Det var lite mulet, men det gick bra för det. 
Efter ett par timmar var vi trötta och hungriga. Så vi gick i samlad trupp till Tuk Tuk Thai och åt lite innan jag och Martin tog t-banan hem. 

Tog lite bilder under dagen, men visar bara några här. 

P5170040

P5170042

P5170060

P5170058

P5170062
Det hjälper inte att vara två stycken när man ska dekorera en tårta, det blir fel för det. 

P5170064

Kommentarer

 1. Roligt att man verklige firar sin nationaldag sådär i Norge!:)

  sv: attans då, ni får åka tillbaka nån gång och se till att delta i firandet nästa gång!:)

  SvaraRadera
 2. Va härligt :) underbart med en sån frukost

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen :) Det borde man äta oftare :)

   Radera
 3. låter som en härlig dag! och vad nice att ha tillgång till en så fin takterass! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en härlig dag :) Verkligen :) Vi hänger ofta där om sommaren och varma vårdagar :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…