Fortsätt till huvudinnehåll

3x Monki

Jag märker att jag handlar mycket mer under säsongbytena, och speciellt när vi närmar oss våren. Men sen är det en hel del fint i butikerna också. 

Jag och Martin var på marknadsdag för två veckor sen, och då hittade jag en klänning hos Monki för 50 kr som fick följa med hem. 

I torsdags (och under helgen) hade Monki 20% av alla klänningar, och jag hade hittat en modell i två färger som jag verkligen gillade och som fick följa med hem. 

P5010001 
Här är klänningen jag hittade till 50 kr. Krämvit och yttertyget är väldigt fint. 

P5010006

P5010007 
Här är den första av de två jag köpte nyligen. Modellen heter Annie för den som undrar och är vadlång med gummiband i midjan. Tyget är väldigt flowy och känns somrig. Tänker att den är lika fin till ett par sneakers eller sandaler när man hänger på stranden eller i parker, som med finskor när man hänger på uteserveringarna. 

P5010011 
Den andra i Annie-modellen är vit med mönster och är väldigt fin. Såg att Monki har fler plagg i samma mönster, men behöver nog inte de plaggen. 

P5010013

Kommentarer

  1. Åh, mönstret på den sista klänningen var riktigt, riktigt fint! Älskar att få se vad du shoppat för något :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att det är :) Den är superskön att ha på också :) Kul att du gillar de inläggen, blir en hel del sådana ibland.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.