Fortsätt till huvudinnehåll

Nya skönhetsprodukter

Efter att det blev en minisommar i början på maj har jag behövt en solkräm till ansiktet. Min CC-cream har SPF 50, men jag tror inte att jag smörjer in ett tjockt nog lager för att det ska ge bästa skyddet, då jag har bränt mig ändå. Att använda kroppssolkrämen i ansiktet känns inte aktuellt då den är väldigt kladdig (är menad för barn). 
En av alla apotekskedjor har en del rabatter på solprodukter, så jag passade på att köpa en solkräm till ansiktet och ett läppbalsam med solkräm. Har inte testat de än mer än på handen, och det kändes bra. Inte alltför kladdig, blev inte glansig och gick in i huden fort. 
Jag behövde också en ny fuktighetskräm till ansiktet då den jag använt hittills tog slut. Testar en från Cosmica och hoppas att den kommer fungera bra. Finns som hel serie med ansiktstvätt, dag- och nattkräm. 

På H&M hade de alla Essie-lack till 99 kr. Inte för att jag behöver fler färger, men mitt överlack blev tomt/förstört (var Essies gelé-överlack, blev som sirap och inte bra alls). Hoppas att den här fungerar bättre. 

DSC_4593

DSC_4596
Jag har verkligen troen på denna här, gick fort in i huden, blev matt på handen och luktar inte all världens.

DSC_4598
Jag valde den mest för att priset inte var ruinerande och jag behövde något nu. 

DSC_4600
Jag misstänker att jag har lyckats bränna läpparna för huden har känts lite märklig i det sista. Hoppas den här hjälper. 

DSC_4603
Jag vet inte vad jag gör med mina naglar, men utan överlack så nöter jag bort färgen med en gång. Tidigare var jag säker på att det var pga att jag jobbade på en förskola, men naglarna ser ju inte bra ut även nu som student. Ni som lyckas ha samma lack i mer är 3 dagar utan att det skaver bort, hur gör ni?

Kommentarer

 1. Ja det är viktigt att skydda sig så man inte bränner sig iaf:) hoppas det lacket är bättre, vissa av mina har tenderat att bli just sådär som sirap.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hatar att bränna mig, gör det så himla fort och lätt att jag "måste" bränna till det för att se ut som vanligt sen...
   Hatar att de blir så. Hoppas att det beror på att lacket var geléöverlack...

   Radera
 2. Bra tips smörjde in mina barn i morse i ansikte o det är så väldans kletigt tycker de. Ska köpa denna solskydd istället o se. ☀️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barnsolkrämer är verkligen kletiga. Hoppas att de gillar den bättre. Använde min idag och är sjukt nöjd. Som jag skrev så sjunker den in fort, luktar lite och är matt och inte kladdig.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.