Fortsätt till huvudinnehåll

Långpromenad & biljardspel

I söndags valde jag och Martin att gå längs Akerselva istället för att vara turister för en dag.
I Oslo brukar de ett par gånger i året dela ut Oslo Pass som ger en gratis ingång till massvis av museum och så i Oslo. Väldigt fint initiativ, men det blir väldigt fullt om vi säger så.

 Det var var i solen....

 ... Men det blåste en hel del. Så jag var glad att jag hade med mig min halsduk från Primark. 

 Det var inte så mycket folk som var ute och gick, bara vid vissa ställen var det fullt av joggare och barnvagnar. 

 Vi gick förbi Mathallen, men hittade inget spännande. Så vi gick vidare till hit, för att gå på marknad på Blå. 
 Det var väldigt mysigt där, har inte varit där på länge. Sen så gick det fint att kolla in lokalen lite extra. 

Vi gick till Munchies för att äta frunch. Vi har läst så mycket bra om deras mat så vi hade väldigt höga förväntningar. Tyvärr så var maten inte alls lika bra som det vi läst om. 
Köttet var bra, men själva burgaren smakade inte så mycket. Det finns andra ställen som är mycket bättre om man vill ha en god burgare till samma pris. 

 Men den ser då fin ut. 

 Vi gick sen till Buddha Bar & Biljard för att möta min syster. Medans vi väntade spelade vi lite grann. Märkte verkligen hur ringrostig jag var. 

 Men det var inte vara min äldsta lillasyster som kom förbi, utan även mamma och min minsta syster Maya. De hade lekt turister idag och mött Johanna på trikken. Så himla mysigt. 
Vi spelade två rundor och Maya fick spela för första gången i sitt liv. 

Efteråt gick vi till Santinos där jag bjöd på middag. Var så trevligt att sitta länge, länge och prata om allt och inget. 

Sen tog jag och Martin t-banan hem och tittade på Daredevil. 

Kommentarer

 1. Lät som en trevlig dag. Var en evighet sedan jag spelade biljarder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en trevlig dag :) Vi brukade spela biljard ofta tidigare. Men det verkar som att vi ska starta med det igen :)

   Radera
 2. Men mums vad mycket god mat. Nu tror jag att jag måste gå upp och laga lite, hihi :D

  SvaraRadera
 3. Men så mysigt! Och maten såg riktigt god ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt mysigt :) Maten var väldigt god :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.