torsdag 16 april 2015

Brädspel & indisk mat

I lördags var det International Tabletop Day och jag och Martin skulle möta en kompis till han och hans son för att spela brädspel på Chateau Neuf. 
Det var så himla kul och vi spelade massa roliga spel. 

 Jag körde på en favorit från London, men en annan kjol. Tröjan och t-shirten är från Monki och kjolen från Asos. 


Vi spelade spel fram till kl 19, och insåg att vi varken hade ätit frukost eller lunch, så vi valde att äta middag ute bara oss två. Vi valde att äta indisk. Men tyvärr var vårat första val fullt, så vi gick till Nanda som ligger vid Eldorado bokhandel.

 Min fina Martin.Maten var väldigt god och sen for vi mätta och belåtna hem för att börja se på Netflix tv-serie Daredevil. 

22 kommentarer:

 1. Vad roligt med brädspel! :-) Det lät som en bra dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är himla kul :) Det var en väldigt bra dag :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack :D Den är supermysig :)

   Radera
 3. lät som en riktigt härlig dag! och maten skulle jag absolut inte tacka nej till, såg magiskt gott ut!:) visste inte om att det var International Tabletop Day för älskar att spela brädspel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en härlig dag :) Maten var väldigt god :) Inte jag heller, utan min sambo berättade det någon dag innan det var :) Åh samma här :)

   Radera
 4. Va har du för nån rolig kamera ? Bra antar jag? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här inlägget är taget med min Nikon1 J2 och sen använder jag en D5000. Har kategorier till varje kamera så du ser vilka bilder till inläggen jag har tagit med vilken kamera :)

   Radera
 5. åh ja maten ser supergod ut! Fin du är också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maten var väldigt god :) Åh tack :)

   Radera
 6. Spela spel är ju så himla kul och det är lätt hänt att man glömmer tiden och bara låter timmarna segla iväg.
  Maten såg underbart god ut. Jag har aldrig testat indisk mat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja :) Tiden går verkligen fort fram när man har det kul :) Indisk är en utav mina favoriter :) Är nog det vi äter mest av när vi är ute och äter :) Det borde du göra :) Finns massa gott att välja mellan :)

   Radera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...