Fortsätt till huvudinnehåll

And I'll wait if you stay cause foggy London town's not built for me or you

Onsdagen i London hade vi planer om att besöka Sea Life och London Dungeon. Skulle bli så kul att besöka de ställena igen.


Vi väntade på Jenny och Kalle i lobbyn. Visade sig att de satt på andra sidan av lobbyn...


Vi åt frukost ett par buss-stopp från hotellet. Så mysigt och maten var väldigt god.

Vi beställde in olika juicer. 

Jag var himla tråkig och beställde vanlig apelsinjuice. 

Jag åt en omelett med chili och paprika. 

Kalle åt en sjukt god red velvet. 

Sen tog vi bussen in till stan.


 Inför Svampbob filmen var det massvis av figurer i akvariumen.   

 Efter Sea Life fikade vi. Jag åt årets torraste kaka, så var himla glad att jag hade varm choklad till. 

 Sen så var det dags att uppleva lite historia från London. 
 Vi köade en hel del. Och hade oturen att hamna i en stor grupp med tonåringar. De skrek sjukt mycket.

 Det var sista bilden från London Dungeon. London Dungeon hade flyttat sen första gången vi var där för snart fyra år sen. Det var en del nytt, men mycket liknande. Skådespelarna var himla duktiga. 

 Sen letade vi reda på den här restaurang, Woodlands Restaurant för att äta indisk. 

 Kalle och Martin.

 Jenny och jag. 

 Våra förrätter. 

 Och våran mat. Vi beställde in en hel del och vi delade de flesta, de som var veganska. 
Jag beställde in tikka masala med ost. Hur gott som helst. 

 Jag och Jenny delade en dessert. Vi var otroligt mätta efteråt. 

Jag och Jenny for sen till Primark och handlade, och killarna satt i en pub. Vi var inne i Primark i nästan två timmar. Fick med mig en del fina saker, men inte så mycket som jag trodde. Blev bara två stora påsar. 

Efter handlandet gick vi till killarna och satt där en stund. Var så skönt att vila fötterna. Bartendern hade bott i Sverige, så Martin var superglad att han kunde beställa på norska. 

Tillbaka på hotellet blev det massa cider, hummus och chips. Var så trevligt att vi bodde på samma ställe så vi inte behövde skiljas tidigt på kvällen eller mötas supertidigt på morgonen för att göra saker. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …