lördag 3 augusti 2013

London dag 5

Den femte dagen i London var det dags att ta bussen från Westfield köpcentret ända till Portobello Road för att gå på marknad. 

 T-shirten med ugglor är ny och kommer från Urban Outfitters. 

 Klockan är och också ny och kommer från samma ställe som t-shirten och väskan är min nya från Kate Spade. Gudars som jag är nöjd med den. 

 Ett litet blått hus. 

 När vi kommit fram till gatan vi ska gå längs de närmsta timmarna, bestämde vi oss för att starta dagen med en engelsk frukost. 


 Fina Martin


 Så här ser en typisk engelsk frukost ut om man ska höra på pubarna/små matställen. Bönor, ägg, bacon, korv, något annat köttigt, rostat bröd och någon grönsak. 

 Efter att vi blivit mätta i magen var det dags att trängas med massvis av andra turister. 


 Det säljs massvis av gamla kameror, men man vet aldrig om de fungerar eller ej. Så var försiktig. 









 Inne i den här second hand butiken sålde de även märkeskläder. Hittade ett par väl använda Chanelskor i min storlek för £550 och ett par kilklacks Louboutins för £300. Jäkligt dyrt för att par använda skor. 


 Vi gjorde ett litet glass stopp efter en bra stund i solen. Var härligt att komma i skuggan och bli lite kall. 

 Martin åt glass med kokossmak. 

 Och jag hade hasselnöt. 

 Man kunde se när de blandade glassen i stora glassmaskiner. 

 Kjolen är från Asos, skorna är nya från Nike, t-shirten är ny från Urban Outfitters, väskan från Kate Spade, kameran är ny från Lomography (Diana F+ Mini Hello Kitty) och halsband och klocka från Urban Outfitters. 

När vi skulle gå och ta bussen igen gick vi förbi ett hus som hade en enhörning ovanför sin ytterdörr med en brittiska flaggan på sitt horn.

Det var otroligt varmt så vi stannade här för att ta en cider och lite lätt att äta. Visade sig att det var en pub som sir Winston Churschill hängde på.




Vi besökte nördbutiken Forbidden Planet. Om du gillar allt av nördiga saker är det butiken för dig.

Sen så blev det dags för middag.

 Jag åt en väldigt god kycklingpizza som skulle ha lite kalorier. Men hela mitten av pizzan var borta, det är ju där alt det goda är...

Efter en otroligt varm dag var det dags att komma sig till hotellet för att duscha och byta kläder. Vädret hade förändrat sig massa, det hade börjat småregna en del. Vi hade tänkt äta på en australiensk resturang/bar som heter Walkabout. Inte bästa stället att välja att äta på, men helt ok.


Martin var en riktig gentelman och lånade bort sin skjorta till mig. Var så hemskt kall.

Martins mat.

Min mat.

När vi ätit klart och skulle röra oss till bion inne på Westfield köpcentret, vräkte det ned. Verkligen som om någon skruvat på en kran eller så. 

6 kommentarer:

  1. Ååh vad jag är avis :D Vill oxå resa!
    Sjukt snygg väska du hade!

    -Haha ja man kanske har trillat in i vuxenvärlden på riktigt nu ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det förstår jag. Resa och se nya delar av världen är himla kul. Tackar. Är otroligt nöjd med den :)

      Sv: Uff...

      Radera
  2. Åh vad jag också vill till London nu!! Så kul!! :))

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...