tisdag 30 april 2013

Kaplah och italiensk pizza

I lördags var det dags för en convention för oss som är av en ålder av 18 år och uppåt som heter Kaplah. 
Det var ett väldigt litet con jämfört med de vi annars har gått på och det var inte mycket folk. Hade det kul ändå och det fanns en del att göra där. De visade tre filmer, hade lite Q&A om cosplay och en Star Wars grupp. Sedan var det även småtävlingar och några få stands.

 En del av norska Nordic Garrison som är en del av stora 501st Legion. De troopar för välgörenhet på olika events runt omkring i världen. Verkar vara väldigt spännande, men dyrt och tidskrävande. Det är väldigt stora krav innan din kostym blir godkänd och du blir en del av Nordic Garrison. 

 Martin och Erica ställde upp i Tekken turnering. 

 Martin kom nästan i final, men förlorade precis innan han kom dit. 





Efter att finalen i Tekken-turneringen var färdig gick vi till ett italienskt pizza ställe som heter Mamma Pizza. Resturangen drivs och ägs utav en väldigt trevlig italiensk herre och pizzan var otroligt god. 


 Första biten heter Alto Adige och har mozzarella ost, rödlök, söt gorgonzola, rökt skinka och grillad paprika. Den smakade otroligt gott. 


 Min bit nummer två var en Capricciosa. 

 Inredning var väldigt ljus och enkel. 

 Min fina sambo. 

 Mig. 




Vi spelade två omgångar utav sällskapsspelet Settlers of Catan.  Ett väldigt trevligt samla på saker spel som är lätt att lära. 

 En del cosplays. 

Utdelning av bästa cosplays. 

2 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...