fredag 26 april 2013

En osäker kjol och annat fint

Jag fick med mig massa fint hem. Bara ett osäkert klädesplagg. 
Jag vill så otroligt mycket gilla min nya kjol från Lindex, men vi passar inte helt bra. Känner mig så extremt mycket större om magen och så i den, och det behöver jag inte. Blev så oformig i den. 

Annars blev det en massa skönhetssaker från H&M. Lite gradvis BUS, nagellack och annat smått och gott.  Jag vill så otroligt gärna, men jag vet inte helt.

 Med hjälp av nagelstylingsetet i mitten kommer jag äntligen kunna göra ordentliga prickar på mina naglar, som jag längtar. 
Det matta överlacket från H&M ville jag prova. Färgen blir otroligt fin med den över så att det inte glänser lika mycket. 

 Det fick även följa med ett lack från älskade Essie i färgen Go Ginza. 
Färgen stämmer inte riktigt överrens med bilderna. Den är mer otroligt ljuslila. Önskade att jag hade en hel regnbåge i samma ljusa skala. 
Ska ordna bättre bild på handen så att man riktigt ser hur fin den är. 


8 kommentarer:

 1. sv: jodå stockholm var riktigt fint! har ju varit där en gång innan med, men ångrade att jag inte tog med kameran denna gången :/ var ju lite mer fritt denna gången! men de kommer ju fler gånger :D kramar!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Tackar :) Men den får göra någon annan glad, för den är tillbaka i butiken :/

   Radera
 3. Love it!

  Var gärna med i min tävling på bloggen om en valfri JumpFrompaper-väska!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att kjolen passade jättebra på dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tackar :) Men jag trivdes verkligen inte i den :/

   Radera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...