tisdag 23 april 2013

Födelsedagsfirande, blommor och bio

I lördgs fyllde min lillasyster Maya hela tio år. Hemskt vad fort tiden går, men samtidigt känns det som om hon alltid varit här. 
Vi var hembjudna till mamma på fika och middag, och det säger man ju gärna inte nej till.

 Maya hade bland annat fått en Furby. Är ju en hel del likheter med min (den till vänster) från 1999. Även en del av ljuden var detsamma som min, vilket var lite kul. Lite sorgset också att jag kommer ihåg ljuden såväl, men så är det. 

 Det bjöds på cupcakes.

 Och jättegoda cakepops. 

 Och givetvis tårta. Vad är en födelsedag utan tårta?


 Vi spelade ett par omgångar utav Försvunna diamanten. Otroligt kul att spela igen. Spelade det massvis när jag var liten. 


Innan middagen passade jag och Martin att gå en promenad. Vi gick till Botanisk Hage för att se om det blivit grönt där än, vilket det inte riktigt hade. 


 Men vi såg några söta blommor som växte under ett träd. 

 På kvällen for jag och Johanna till Colosseum för att gå på bio. Vi skulle Spring Breakers. Båda var nöjda efter filmen, lite förvirrade men så blir det ofta. Helt klart en sevärd film. 
Det mest märkliga var en pappa som var där med sin ca tretton åriga dotter. Känns ju inte direkt som en film menad för henne eller en film man vill se med sina föräldrar i den åldern. 

Johanna och jag. 

7 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...