tisdag 5 mars 2013

Instagram februari

Då var februari färdig och det är dags att se hur den månaden såg ut genom min instagram jinxedchrissie. 

 1. Februari började med att de spelade min och Martins låt på MTV Breakfast club 2. Fest i Ski med Martin vänner 3. Otroligt mätta efter en stor måltid av indisk mat 4. Vi såg Django Unchained i Colosseum som har det finaste taket
 1. Det hade snöat och allt var täckte av snö. Otroligt vackert 2. Jag hade på mig min t-shirt från Readings festival 2011. Min favorit t-shirt och bästa minnerna <3 3. Vi hade karneval på jobbet och jag gick som Mario 4. Vi var på premiären av A godd day to Die Hard.

1. Middag på Santinos 2. Jag hade gjort hemmagjorda köttbullar med bacon och massvis av vitlök. Det stank genom matlådan. 3. Strålande sol på jobbet. 4. Jag hade på mig mina Wayfarers för första gången iår. Som jag saknat dem.

1. En fin solnedgång 2. Jag vaknande en helg av att solen lyste genom glepan på gardinen inne i sovrummet. 3. En morgon med märkligt grått ljus 4. En fantisk god middag min favorit kock hade lagat. 

10 kommentarer:

 1. Underbara bilder!
  sv: Ja ellerhur! Slutar vid 15:50 på tisdagar, i vanliga fall brukar jag ju ha b-språk (spanska) efter lunch, dock har vi ju ändrat lite i schemat! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. ja mer färg åt folket :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. är så tråkigt att de flesta går runt i mörka kläder, jackor osv. Bara för att det är vinter behöver man inte vara lika mörk som natten.

   Radera
 3. Elsker Mario-kostymet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen takk :) Det er en av de fine tingene med å jobbe i barnehage, når vi har karneval :D

   Radera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...