måndag 4 juni 2012

Måndag



Hade en riktigt fin dag på jobbet. Lekte massa med barnen och det är verkligen fantastiskt när man ser på dem och känner dems utrstrålning hur mycket dom tycker om den. Att jag sedan får en drös med kramar och Jag gillar dig Christina, och nytt för idag, Du är min låtastastante (faster/moster). Martin säger även att jag får en speciel blick när jag pratar om allt fint barnen har sagt eller gjort under dagen. Vilket kanske inte är så illa ändå.

Annars idag har jag och Martin hunnit se på en film, Snabba Cash. Riktigt bra och spännande. Det var en film som faktiskt behövde vara lång för att få med allt, jämfört med andra filmer jag har sett i det sista.

Morgondagen blir lite mer spännande. Ska ut på fönstershopping med Johanna. Har ju alltid mitt presentkort hos Monki om jag hittar något extra fint. Annars ska jag bara spara det till det kommer ut massa nyheter eller om jag behöver något fint med mig till Readings Festival.

3 kommentarer:

  1. Jorå träningen gick fint fint :) hoppas du får en bra tisdag :)

    SvaraRadera
  2. sv; Tack för smakrådet!:D fin bild:)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...