måndag 11 april 2011

F*ck depression. Pain isn't real

Har haft en alldeles strålande dag idag. Himlen var klarblå, solen sken på som bara den, fåglarna var tokiga och temperaturen var nästan sommar. Sedan har träden börjat få en underbar ljusgrön färg, snart så är det nog äntligen massvis av färger överallt igen. 

Efter jobbet gick jag direkt till gymmet för att träna lite grann. Hann med en timmas diverse grejer sedan for jag hem och åt middag. Det här med träning börjar faktiskt bli riktigt kul, vilket inte är något jag trodde när jag började för ca 2 månader sedan. 

Imorgon är det Ben & Jerry's Free Cone Day. En dag på året när de flesta Ben & Jerry's glassbarer delar ut en gratis skopa med glass. Jag och Johanna kommer givetvis söka upp den B&J's glassbar som finns här i Oslo för våran egen glass. Det enda lilla problemet jag har kommit fram till än så länge är vädret. Idag var det sommar, på onsdag kommer det vara sommarish, men imorgon ja då kommer det regna. Typiskt. Men det kommer vara någolunda varmt, det är i alla fall något. 


Nu är det dags för mig att säga godnatt. Bloggar mer imorgon. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...