måndag 25 april 2011

Bilder från resan upp till Luleå flygplats

Båda flygresan Oslo - Stockholm och Stockholm - Luleå gick väldigt bra. Inget plan som var försenat, jag var inte stressad alls och allt bagage tog sig fram. Jag trodde att allt skulle gå åt helvete, planen skulle vara försenade, bagaget skulle inte ta sig fram och jag skulle irra omkring på Arlanda utan att hitta fram. 



 Under resan roade jag mig med att fota ut genom flygplansfönstret och vrida på ett av mina filter för att få fram andra färger.


Väl på Arlanda så hade jag lite drygt fyra timmar på mig att ta mig till min gate. Lyckades hitta åt detta tornet som jag älskade när jag var liten. Dock så har det förändrats rätt så mycket runtomkring där var den stod, förut var det massvis av sittplatser nu var det bara ett liten bänk där.

Efter lång väntan dök det upp vilken gate som var min på en av alla informationstavlor. Så där satt jag under resten av tiden och bara väntade på att få sätta mig på planet och resa upp till Luleå. 
Lyckades faktiskt träffa någon jag känner som också var på Arlanda, nämligen mina tremeningars pappa. 


När jag kom fram till Luleå mötte min farmor, farfar och deras hund Boss upp mig. När vi gick ut av flygplatsen såg vi en tjädertupp som satt uppe på en busskur. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...