onsdag 23 juli 2008

Shopping - ett (o)hälsosamt leverne

Jag skulle ju som sagt in på Gina Tricot för att köpa en väska. Men nej, så blev inte fallet. Utan istället fick en viss liten Christina syn på rean som är i full blom. Rackarns. Men nu vet jag ju vad som finns där (typ). Jag köpte ju då som sagt en rosa t-shirt, en svart t-shirt och en blommig klänning som jag ska sy om till ett längre linne. Ja, jag kan använda en symaskin, chockad?
Rosa t-shirt 49 kr , blommig klänning 49 kr, svart t-shirt (längst till höger) 149 kr och den stjärniga t-shirten kommer ifrån Norge ur okänd butik.

Sen näs jag och JenisPenis hade kommit hem till mig från våran vansinnes cykelfärd ifrån Malin, så fick jag lite saker utav mamma. Övriga familjen har ju varit i Norge medans jag har jobbat. Jäkla oflyt detdära...
Leonore - the cute little dead girl




Men då fick jag i vart fall Kama Sutra Pasta, en Leonore samlaralbum och en t-shirt. Ja, pastan är formad i olika sextällningar.
Kama Sutra Pastan

Annars som hänt då? Inte särskilt mycket. Bara två dagar kvar tills lönen kommer och mest troligen min digitalkamera. Och det betyder att det bara är tre dagar kvar tills stan med JenisPenis och då ska kortet gå varmt. Haha.

1 kommentar:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...