söndag 27 juli 2008

The black parade is dead!

Ett utav de bättre köpen igår var defentivt liveskivan med My Chemical Romance. Defenetivt. Sitter och lyssnar på den nu och njuter. För det går inte göra något annat :) Sen nån dag ska jag se på själva dvdn. Men då ska jag ha riktigt med tid för det.

Och gårkvällen var ju bara för underbar. Dock så var det ingen som spillde soya på sig den här gången, emn man kan ju inte förvänta sig att det händer varje gågng man är där och äter. Men det ska vi göra om snart igen.

Annars då? Sitter i vardagsrummet och myser. Försöker komma på ett bra sätt att få bort mina skavsår från fötterna. Dom tar så ont. Men det är bara att bita ihop och är dom kvar imorgon så får jag tejpa fötterna ;)

Och till helgen ska jag och älsklingen kanske följa med till Nolia mässan i Piteå. Och förhoppningsvis har jag fått min kamera då. Trodde inte det skulle ta så här lång tid att få hem kameran, beställde den ju för typ en veckas sen. Aja.

Nu ska jag fortsätta njuta av sista dagen i friheten.

1 kommentar:

  1. Hade jättekul igår! Hela dagen, eller släktträffen kanske inte var de mest roliga men men!

    Vi måste klart göra om det! Och jag vet att du är gode nöjd över att jag visade dig The Black Parade Is Dead!

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...