onsdag 10 oktober 2007

>-<

Har precis blivit klar med mitt första kemiprov yay. Klarade då iallafall G. Mer än så hade jag inte tänkt mig eftersom att jag inte riktigt förstod det vi höll på med. Kan vara pga läraren, kan vara pga av mig. Mest troligen mig.

Idag så har jag pratat med min mentor om vad som hände under sista färden. Var lite svårt att komma ihåg vad som exakt hände, men jag gjorde mitt bästa. Men oftast räcker inte det till. Även fast dom säger att det gör det.
Egentligen borde jag inte sitt här och lata mig utan göra någon nytta. Som typ städa mitt rum. Vad det nu än ger. Imorgon kommer det se lika fördjävligt ut ändå. Väntar på att mobilen ska ladda klart så man kan gå.
Snart är det Halloween. Vad händer under Halloween? Jo, jag har fest. Som vanlgt. Ska bli kul å se vilka som kommer och vilka som orkar klä ut sig. Tre vet jag inte kommer att klä ut sig, två gissar jag på kanske engagerar sig liite grann iallafall och tre vet jag kommer att klä ut sig. Och nej, jag bjuder inte in många. Varför då? För att mina syskon ska också bjuda några kompisar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...