onsdag 31 oktober 2007

I <3 Shopping

Idag så har man varit ute och shoppat med Jena :D Superkul ;) Var typ i staan vid elva och for hem efter tre (A) Vi gick mest och flummade runt som vi brukar göra.
När jag skulle ta bussen in till stan med älsklingen så betalade jag för oss båda med en hundring. Sedan står jag och väntar på att få tillbaka växeln. Busschaffören tittar konstigt på mig och undrar vad jag väntar på. Jag svarar att jag vill ha tillbaka växln. Han undrar om det var två jag betalde för och jag säger ja. Men du betalade ju med en tjuga säger han. Jag, nej jag betalade med en hundring. Han, det finns ju ingen hundring här *kollar ner i växelväskan* Jag och Simon säger att jag visst betalade med en hundring och vill ha igen växeln. Han muttrar nåt och ger tillbaka min växel.
Hel underlig chafför det där.
Annat att tänka på är att inte bli hungrig vid lunchtid. Varför? Joo för det är ju upptaget överallt. Jag och jenna sökte igenom våra favvoställen efter en plats, men hittade ingen. sen sista stället vi gick in på fanns det faktiskt ett bord ledigt som vi satte oss vid. Det var härligt att vila fötterna. Fyndade ett halsband på glitter 75% rabatt på reasakerna, värt att kolla in, två stycken skivor, Linkin Park Meteora och jay Z vs Linkin Park Collosion course
Nusnart, ska vi fara och handla och sen vid nio ska vi på bio med Simon och Malin. Vi ska se Resident Evil. Ska bli kul att se hur jenna reagerar mot zombiefåglar ;)
En dag kvar till EMA yay

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...