måndag 11 november 2019

Vecka 46

Nu är det vinter på riktigt här. Är snö överallt och kallt och mörkt. 
Den här veckan är det inte så mycket som händer. Till helgen ska vi till stugan för första gången på massvis av år, så ska tvätta kläder och packa. Vi blir inte borta så länge, men kommer behöva massa med ull då det är kallt där. Ska ta med mig kameran och stativet och hoppas på att få en del bilder på stjärnor. Vi har en del stjärnor där vi bor, men har inte sett samma mängd som vi kunde se när vi hälsade på min styvpappas föräldrar i Klöverfors på många år. Saknar det. Undrar om man kan se nordljus där (har sett det ett par gånger i Oslo, men igen, inte som i Skellefteå där man såg det dagligen under vintern). Hatar vintern, men är vissa saker jag verkligen gillar med den årstiden. 

Här är lite bilder från förra veckan. 

Dom här är alltid först med dekorationer och de är alltid framme lite för länge. 


Är så sjukt mörkt ute på morgonen. Och då är det inte det mörkaste än. 

Skulle möta Gabriel en dag efter jobbet. Jag var tidigt ute, så gick omkring i stan. De har börjat hänga upp juldekorationerna längs Karl Johan.


Även Glassmagasinet är full med ljus. 


I fredags kom den första snön. 


Av alla dagar valde jag sneakers, men har i alla fall börjat använda vinterjackan. 

Och som vanligt var det kaos med kollektivtrafiken. 

 Söndagen var det så fint ute. 

Sally skulle vara med.

Lucy bakade bröd på mig. Hon har blivit så mycket mer mysig i det sista, ska headbutta, ligga nära under täcket, tvätta oss, vara med. 

Kollade på en av Resident Evil filmerna och den första scenen är från Shibuya crossing i Tokyo. När vi gick där tänkte jag på den här scenen och blev lite stressad. Jag har en ohälsosam fruktan mot mörker och stora folkmängder. Folkmängderna har med zombies att göra, vilket inte hjälpte när vi gick runt i Shibuya. 

Se på den här tönten. Dör sötdöden. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...