tisdag 5 november 2019

Barnas verdensdager


Under de åren jag har jobbat på mitt nuvarande jobb har vi deltagit i något som heter Barnas verdendager. Vi får planscher som ska dekoreras som sen visas fram. Jag har aldrig sett på utställningen, men i år tog jag med mannen och hans familj till Grönland i Oslo för att se. 

DSC_1558
Vi möttes av massvis av såpbubblor, dels från maskiner, men också stora bubblor från metallstänger som barn och vuxna viftade omkring med. 

DSC_1616
Vi tittade på en framvisning med sång och dans från Indonesien. De var så himla duktiga. 

DSC_1664
Den i mitten med alla ögon är den barnen från mitt jobb har gjort. Klart man hänger den finaste i mitten ♡

DSC_1687
Vi gick in för att se på mer saker. Var med på en samling på en magisk matta som var väldigt bra (även om den var menad för yngre barn). 

DSC_1692
Dekorationen var väldigt färgglad. 

DSC_1713
Vi ritade våra drömhus. På Bs sin teckning var tante och Lucy med ♡

DSC_1698
Sen blev våra hus limmade med de andras. Kollade in pizzerian som var formad som en pizzabit, där pepperonin var fönster. 

DSC_1801

DSC_1811
Så här var vi allihopa. 

DSC_1826
Jag hade på mig en ny klänning från Monki, en gammal halsduk från Weekday, Dr Martens. För att inte frysa halvt ihjäl hade jag kashmir och ull under och en jacka i väskan. Men det här var sista dagen utan vinterjackan, för nu är det verkligen för kallt utan den 💔

DSC_1836
Vi gick förbi den här puben som ser så mysig ut, men som vi aldrig har varit i. Blev inget besök den här gången heller, utan vi gick till Buddha bar och biljard för att spela lite biljard innan vi skulle möta min familj. Men det kommer i ett eget inlägg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...