måndag 25 februari 2019

Vecka 9

Nedräkningen tills vi reser till Japan har verkligen börjat nu. Nu är det mindre än en månad kvar tills vi går på Tokyos gator och ser på sakura. Har stort sett packat färdigt redan, vilket är skönt. Det kommer vara vår när vi kommer dit, så har massa kläder jag inte behöver just nu i vintriga Oslo. 

Den här veckan ska jag nog ut och äta med jobbet och träna. Som sagt är det snart dags för Japanresan och jag kan träna lite mer innan vi kommer dit. Annars har jag inte några planer alls. 

Här kommer lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen efter jobbet hjälpte jag till vid en flytt och fick lite pizza som belöning.

 Det var så dimmigt ute, vilket får det att se lite magiskt ute.

 En annan dag förra veckan var det visst superfullmåne ute, vilket var så himla fint att se den stiga upp.

 En dag var det så himla fint väder. Är så tacksam att jag har ett jobb som ger mig möjligheten att vara ute när det väl är lite sol ute under vintern. Vet verkligen inte vad jag hade gjort om jag jobbat på ett kontor eller liknande.

 Och när man äntligen blivit van vid den bara marken kom det massa snö och allt var vitt igen.

 Sally gillar att ligga på märkliga ställen och vila.

Lördagen for vi in till stan tidigt för att handla en del grejer vi kan behöva i Japan. När vi blev hungriga gick vi till Dinner för att äta lunch.

Söndagen städade vi en del och kastade massa sopor. Vi tog med oss Lucy ut som inte var helt nöjd med att vara så långt ifrån lägenheten. När vi har varit ute med henne förr är det bara rätt där vi bor, och det är någon månad sen hon var ute ordentligt. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka 💖

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...