måndag 11 februari 2019

Vecka 7

Hej. 
Törs snart inte nämna hur jag mår, så fort jag känner mig bra blir jag sjuk med ett eller annat. Men jag mår bättre nu, hoppas bara att det håller i sig till nästa vinter en gång. 

Den här veckan är det valentines, men skippar det på torsdagen och tar det på fredagen istället. Vi har inte börjat planera något än, men vet om att det öppnat en ny mathall i Oslo som jag gärna vill gå förbi. Sen brukar vi gå på bio, men vet inte om det är något spännande som går nu. Brukar du hitta på något till valentines?

Här är lite bilder från förra veckan. 

Hade de här två med mig överallt när jag var hemma och försökte hosta ihjäl mig. Deras besatthet för tiden är vatten i handfatet. Gullisar. 

 Vi hade en kompis över på besök och spelade lite spel. Jag krossade killarna. 

 Fick så mycket mys av Sally en morgon. Lucy blev så himla svartsjuk. Hon kom efter ett tag upp i sängen och såg ut som att jag förrått henne. 

 Vi skulle på bio en kväll och se Alita Battle Angel. Blev överraskad över hur mycket jag tyckte om filmen. 

 Vi satt helt bakerst i Colosseum sal 1. Och för första gången fick jag se när de använde kupolen som skärm, vilket var speciellt. 

 Var förbi Monki för att se efter en speciell klänning. De hade inte den inne så beställde den från hemsidan istället. Det här var innan jag läste att H&M sagt upp massa personer i sina fabriker som ville ha högre lön. Känns inte lika fint att stötta dem nu... 

Såg de här gulliga spåren när jag gick hem. Någon som vet vem som gör sådana spår?

 Sally låg och var bedårande en kväll. Så så fin hon är <3

 Fredagen kom B hem till oss för att sova över. Blev pizza, godis och massa lek. 

 Spelade klart Kingdom Hearts III och livet känns lite tomt. Har även insett att jag mest troligen inte spelat klart tvåan. Har inget minne om vad spelet handlade om eller världar man besökte... Ska se om jag får tag på det ASAP. 

 Lördagen var vi ute och lekte i någon timme. Jag hade på mig regnbyxor och hjälpas vilket fart jag fick ned backen. Så himla kul. 

 Kolla in de gulliga lockarna. B skulle inte till förskolan på fredagen och inte skulle hon hem efter att hon varit där, hon skulle ju hem till tante och Martin. Gullunge. 

Katterna har även lagt sin älsk på att vara i min garderob och klättra omkring. Borde inte låta dom göra det, för mina kläder börjar bli lite lurviga. Men de är ju så himla gulliga. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...