Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 13

Ny vecka, och det är skönt. 
Jag måste komma igång med skrivandet av min bacheloruppgift, den har blivit satt på paus efter att jag skadade benen förra veckan. Skriver mer om det här nere. 

Förra veckan gjorde jag inte mycket alls. Jag ligger mest i sängen eller soffan med benen högt och tycker synd om mig. Det börjar gå bättre, men det tar så himla lång tid, och jag har inte helt tålamodet för det. 

Den här veckan blir det att göra lite småsaker, mest att skriva och checka av det sista inför bröllopet. Kan kanske få till ett sammanfattande inlägg under veckan. 

Här är lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen var jag på heldagskurs om CFS/ME. Det var väldigt intressant att höra på. Till lunch var det en fantastisk buffé. Åt hur mycket sashimi som helst. Gud vad gott det var. 

 När jag skulle hem stod jag i solen och väntade på min t-bana. Det var riktigt varmt i solen och ullstrumpbyxor var lite overkill. 

 Tisdagen skulle jag först på vägledning i samband med bacheloruppgiften. Solen sken och det var allmänt fint. Sen var det visst ett hål i backen och jag låg raklång längs backen med helt fruktansvärt ont i foten och ett knä som blödde som ett vattenfall. Tack och lov var jag nära hemma, så haltade mig hem och fick rengöra såret innan jag la mig ned och låg ned hela dagen. 

 På tisdagskvällen hyrde vi film och såg Fantastic beasts and where you find them. Så underbar film. 

 Onsdagen var foten lika uppsvälld och ont som dagen innan, så jag for förbi legevakten för att röntgas. Hade visst stukat foten rejält och sträckt ledbanden, men ingenting var brutet. Måste gå med skena tills det känns bättre. 

 Torsdagen spelade jag på Lost in times test livesändning via Youtube. Man spelar mot andra personer i olika tidsepoker (jura, istiden, medeltiden, vilda västen, glad 20-åren och rymdtiden) och olika uppgifter. Det finns en hel del fina priser, så det är många som spelar. 

Fredagen var jag ensam hemma och myste. Såg på film och serier.

 Lördagen fick vi färdigt de sista inbjudningarna till bröllopet. Är så skönt att ha fått ut dem. 

Söndagen hängde jag ute på balkongen ett tag och solade mig lite grann. Har fått en del fräknar vilket känns väldigt vårigt. 


Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …