Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 14

Glad måndag. Ännu en vecka har passerat och jag har inte gjort något speciellt alls. Min fot och knä börjar bli bättre, men de är inte något fan av att gå alls, och speciellt inte i trappor. Jag ska tillbaka till doktorn imorgon om inte foten mirakulöst har blivit bra idag. 
Men jag var förbi skolan för att få vägledning till min bacheloruppgift och nu känns livet lite bättre. På fredagen var jag och Martin hos några vänner och åt tacos och spelade spel, vilket var trevligt. Är skönt att bli "tvingad" ut och möta folk.

Annars den här veckan ska jag fortsätta att läsa på till det jag behöver till min bacheloruppgift. Jag börjar med intervjuer nästa vecka och då börjar skrivandet på riktigt. En och en halv månad på mig att skriva något fantastiskt, så får se hur det går. 

Jag har samlat på lite bilder från veckan som varit, och vill bara säga ifrån att en av bilderna är mitt sår. Eller ärr. Ville bara säga ifrån ifall att det är någon som är lite känslig. 

 Måndagen hängde jag ute på balkongen och njöt solen. Blir så himla varmt och skönt där. 

Jag hade inte mycket för mig på onsdagen, så jag gjorde lite ansiktsmasker. Har så mycket konstigt hemma. 

 Torsdagen hade jag vägledning på skolan och det var en del krokusar som växte där. Alltså blommor <3

 Jag var förbi Grorud Senter som hade öppningsfest och bjöd på tårta. 

 På fredagen var vi hemma hos några vänner. Jag drack fruktöl från Belgien som vi köpte med hem. 

 Vi spelade ett spel som heter Caverna, som var riktigt kul, men aningens svårt. 

 Mitt sår på benet har blivit så himla mycket bättre nu. Jag håller på att smörjer in såret med hudkräm för att tillföra fukt, och skorporna lossnade en dag. Får bara hoppas att ärret bleks massvis innan bröllopet. 

Söndagen ägnades till Westworld, Girls och soffahäng. En riktigt slappardag, lite som alla andra dagar TBH. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …