fredag 14 april 2017

En bröllopsuppdatering: Hår, Smink & Naglar

 Mellan studierna sitter jag och kollar in Pinterest efter inspiration till smink, hår och naglar till bröllopet. Jag har hittat en sminkös och frisör som kommer hem till mig för att fixa håret och sminket, men sen är jag helt lost. Hur vill jag egentligen se ut? Mitt hår är kort och jag ska klippa det innan vi gifter oss (eller tidigare, det behövs nu...), men kortheten begränsar också hur det går att styla. Huvudsaken är att jag känner mig bekväm. Det jag tänker just nu är bara att locka det lite lätt, vill inte ha någon uppsättning.
Sminket vill jag hålla rent och enkelt. Mitt största problem är att jag är väldigt blå under ögonen, så att så länge det blir borta och jag får eyeliner vingar vassa som bara den, är jag riktigt förnöjd. Och fransar till himmelen.

Har samlat bilder jag hittat på Pinterest, länkar finns under bilderna.

1, 2, 3, 4, 5, 6

Det här är en samling med hur jag tänker håret och sminket. Bild nr 5 är lite så jag tänker klippa håret, med en enkel undercut i nacken (blir så himla varm där om sommaren). 
Om jag kunde få sminket i bild nr 3 med en liknande frisyr till Scarlett (bild 1), så hade jag varit riktigt, riktigt nöjd. 

1, 2, 3 

Min klänning är ljusrosa med gulddetaljer, något jag vill ha till mina naglar med. Har hittat färgerna jag tänkt ha, nu gäller det bara att hitta en design jag gillar. Mest troligen blir det nog något liknande till bild nr 3. 

24 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att få planera lite inför bröllopet, om vilken frisyr du ska ha och allt. Så mysigt! :D

    Sv; kul att du tyckte om inlägget. Tack, hoppas du också får en bra påskafton & påskhelg! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är väldigt roligt med planerandet :) Hoppas bara att jag kommer fram till något innan bröllopsdagen kommer :)

      Radera
  2. Härlig bröllopsinspo 😃

    SvaraRadera
  3. Åh, bröllop på gång? Sååå fin inspo <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja :D Bara några få månader kvar nu <3 Tack :D

      Radera
  4. Bästa inspirationskällan :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur? Lätt att gå vilse dock, men väldigt smidigt verktyg :)

      Radera
  5. Åh så spännande, mycket fint!! nr tre på naglarna var galet fina!
    sv: Hihi ja det tycker jag!! Det är så himla underbart att gå runt på alla gatorna :D
    Kram och glad påsk <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur? Gillar när det är enkelt :)

      Radera
  6. Jag ska på bröllop 6 maj och jag har inte ens hittat klänningen jag ska ha på mig än. Vet vad jag vill ha i huvudet men den verkar inte vara tillverkad än ;) I övrigt tänkte jag köra lockat hår. Det har jag i alla fall bestämt mig för.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hatar när man inte hittar det man vill ha. Men du har inte tänkt att gå till en sömmerska? Finns de som kan hjälpa till med design och sy upp :)
      Låter väldigt fint :)

      Radera
  7. Åh, så roligt med bröllopsplanering. Förstår att det inte är helt lätt att veta hur man vill ha det! Jag hade förmodligen fått panik, haha.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är lite svårt, och helt ärligt hjälper inte Pinterest till alls. Det gör det nästan svårare... Är för mycket fint där.

      Radera
  8. Men så fint, börjar bli lite spänd på att se det verkliga resultatet nu. Hur långt är det kvar till bröllopet?☺

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :D Ska bli spännande att se vad jag och sminkösen/frisören kommer fram till :) Det är mindre än ett par månader kvar nu :D

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...