Fortsätt till huvudinnehåll

Lite blandat från telefonen

På grund av jobb den här helgen och tentor från igår, så har det inte hänt så mycket den här helgen. Tänkte visa lite bilder från telefonen som samlat upp sig. 

 Vi har börjat se Digimon här hemma. Väldigt nostalgiskt även om det är på japanska. 

 De hjärtformade ostkrokarna är ju himla goda. 

 I fredags bjöd vi hem Martins kompis på middag. Det blev hamburgare med massa gott till. 

Vi fick en efterlängtad del till vårat skoskap som nu står i hallen. Martin var väldigt stolt när han väl fått ihop det. 


 Är så nöjd med utsikten från sovrummen. Och det blir bara grönare och grönare för varje dag. 

 Det vräkte minst sagt ned en kväll när jag skulle till jobbet och fortsatte så ända tills jag kom hem vid 00.30. 

 Jag har fått hängt upp två små posters i sovrummet med washitejp. Här syns den ena. 

 Vi skulle samla in samples på stadsljud till musiklektionen och mötte en and på skolområdet.

 Hittade roliga vaser/inrednings prylar i en butik i Fornebu senter. 

 Var förbi Monki och tyckte att de hade samlat sina lack himla fint. Smart att kunna se färgerna så tydligt. 

Och sista bilden får bli på våran läslampa. Det ska bli en liten läshörna här är tanken. 

Kommentarer

  1. Vilken fin utsikt från er lägenhet:) Kan tänka mig att det blir ännu finare ju grönare det blir.

    SvaraRadera
  2. Osthjärtan är såå gott :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …