Fortsätt till huvudinnehåll

Europia

I torsdags när jag och Martin var ute på en minidejt gick vi förbi Habitat för att se lite där. Jag har sett på den här mattan länge, men nu var den nedsatt med ca 50% så då var det bara att slå till. 
Det blev väldigt bra med den storleken och färgerna passar bra med lägenheten. Nu är det bara dags att byta bordet med något mindre och i en ljusare färg så är vi ett steg närmare ett färdigt vardagsrum.Kommentarer

 1. Helt perfekt när något man vill ha är på 50%:D Då ska man verkligen slå till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :) Vi har haft himla tur med inredningen sen vi flyttade, det vi ville ha har kommit på rea :)

   Radera
 2. Snacka om kap du gjorde då :)
  Älskar när man hittar något man gillat på rean :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Åh det är så härligt att känna att man sparade lite :)

   Radera
 3. GÖTTANS att spara och ändå kan få det man vill =)... hade vart nice om min fina marmorbricka i alla fall var den priset som mina ögon trodde att de såg, HAHHAHA! Men men det är kul att få inreda sitt bo i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :O Det är så värt att vänta ibland :) Åh får hoppas att priset går ned någon gång ;) Det är ju det :) Som Sims men IRL och utan fusk :/ Men det är bara kul att det tar lite tid

   Radera
 4. Att fynda är aldrig fel och vilken tuff matta :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fynda är ju det bästa :) Tack :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…