Fortsätt till huvudinnehåll

Min lördag

Från det att jag fick Monkis nyhetsbrev på min mejl där det stod att de skulle samarbeta med designern Ida Sjöstedt blev jag jätteglad. Ida har gjort några helt fantastiska klänningar och skor tidigare, så det skulle bli spännande att se hur kläderna till Monki skulle se ut. 
Älskar verkligen printet och färgerna på kläderna. Tyvärr lite halverst dyraste laget, men inte så man dör direkt. 
Tyvärr hann jag inte till Monki när kläderna släpptes på fredagen, men på lördagen for jag in till stan och provade några plagg. 

 Som denna här t-shirten som fick följa med hem <3 

 Överväger starkt att köpa hem den lila/blå varianten. 

Så här såg jag ut den dagen. T-shirten är ny från Lindex, kjolen är ny men visad tidigare från Asos och min lilla svartvitra väska från Marc by Marc Jacobs.

 När jag kom hem fick jag ett sms från Jenny som undrade om jag ville med och hänga i en park. Och det ville jag såklart efter att jag bytt lite kläder. 


 Vi hängde i en park nära där Jenny bor. 

 Blev lite grillning och jordgubbar. 

 Sen for jag hem till mamma där det blev hemmagjord sushi till middag. 

Och några andra små knyten som smakade gott. 

Kommentarer

  1. Gud så kul att få ett sånt mail. Kan göra ens dag mycket bättre :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej precis :) Parkhäng är en av mina favoritsaker att göra en solig dag :) men det är nog många andras också :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…