Fortsätt till huvudinnehåll

En dag på Hovedøya

Det är minst sagt sommarväder här i Oslo. Soligt och väldigt varmt, vilket inte är dumt det. 
Sedan att träden har börjat bli riktigt gröna och fina är ju inte illa det. 
I måndags tog jag och Martin med oss min farmor och farfar, deras hund Boss och min syster på en riktigt lång promenad ned till hamnen. Vi skulle nämligen ta båten över till Hovedøya och spendera ett par timmar där. 

 Se så fint det börjar bli. 

 Farmor hittade dessa blommor på stammen till ett träd. 

 Hur fint som helst :)


 Äntligen påväg ut. 

 Min Martin.

 Min syster. 

 Farmor och farfar. 

 Och jag. Måste klippa luggen snart igen...

 Det var jättefint och varmt ute på ön. 

 Farmor och jag. Har på mig en ny klänning från Asos. 

 Vi badade fötterna i det väldigt kalla vattnet. 

Sen så var det dags att komma sig hem så farföräldrarna kunde se att Skellefteå tog SM guld i ishockey igen. 

Kommentarer

 1. Så härligt det ser ut!

  SvaraRadera
 2. Såg ut som en härlig dag.=) Så himla skönt att det börjar bli lite varmt och grönt ute.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en jättebra dag :) Ja, att det börjar bli sommar hjälper verkligen på humöret :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…