torsdag 8 december 2011

London Dag 4


Måndagen blev det ett besök hos Madame Tussauds vaxkabinett. Det var verkligen välgjorda dockor där. Såg äkta ut så länge ingen stod vid sidan av dockan. Då såg man hur huden inte såg ut som den borde. Aningens för genomskinlig och fel typ glans.
Vi gick även genom Madame Ts Scream del. Besvikelsen var stor. Scream delen är typ som spökhuset på Liseberg och Gröna Lund, du går genom rum på rad så är det en del personer som ska skrämma dig. Problemet med Scream var att det var alltför mörkt, trångt och för mycket blinkande ljus att du aldrig hann reagera när du skulle bli skrämd.

Nu något mer underhållande, en del vaxkändisar.







Madame Tussauds visade även Marvel 4D. Innan man kom in på själva filmvisningen fick man se en del kända Marvel-figurer och även bli fotade med en fejk Spiderman.
En stor Hulk

Captain America. 

Själva 4D filmen var riktigt bra. Jag ser inte 3D-effekter på grund av problem med ena ögat, om jag inte fokuserar väldigt mycket och överanstränger ögonen och blir tillslut illamående. Men här behövde jag inte anstränga mig lika mycket för att se effekten, som var riktigt bra. 

Efter Madame Tussauds gick vi till Oxford Street för lite shopping. Blev en del påsar inne på Primark, annars blev det helt ärligt inte så mycket mer shopping längs den gatan. Gick även förbi den Urban Outfitters som ligger där för att se om utbudet var nå annorlunda jämfört med den som låg vid vårat hotell. Och det var det, så där blev någon julklapp köpt. 

2 kommentarer:

  1. Hej Chrissan!
    Skulle du kunna skicka mig några bilder från i somras när jag var hos er i Oslo? (om du har kvar dem)Din mor har min mailadress. Ha det bäst!
    Kram/ Katrin

    SvaraRadera
  2. Svar: Jag vet inte så mycket om historien, just denna. Är ju mer insatt i Burtons samt att jag spelade de data spelet dock måste jag säga att jag gillar detta mer men jag tror de beror på att detta är tv-spel och allt blir mycket större men effekterna i detta spelet är helt galet bra samt hur de är tecknat osv :D

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...