tisdag 6 december 2011

Things were good when we where young

Jag och min andra hälft Jenna en junidag 2008

Känns riktigt fint att vara hemma igen från London. Hade det riktigt bra där borta, men det heter ju trots allt borta bra men hemma bäst av en orsak. 
Dock så var det alldeles utmärkt att somna med pojken vid min sida och vakna upp med han. Det är något jag saknar oerhört nu. Men det är något vi får ordna med snart hoppas jag. 

Annars så är det riktigt fint att vara tillbaka på jobbet. Har saknat barnen riktigt mycket om jag ska vara ärlig. Och så glada som de blev när de fick syn på mig igår så har dem saknat mig med, vilket känns lite fint. Har fått massa kramar och hört massa spännande som hänt sedan sist vi träffades. Är alltid lika trevligt när barnen tycker jag är så pass viktig att jag ska få höra alla detaljer om vad som händer i deras liv, oavsett om det är stort eller smått. 

Håller på att göra i ordning Londoninlägg till er. Tar längre tid än jag hoppas på att ladda upp bilderna till Blogger. Men jag jobbar så fort min dator tillåter mig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...