måndag 5 december 2011

But look, there's nothing underneath



Har haft det riktigt fint i London. Vi njöt verkligen där borta, med mat, shopping, andra turistgrejer och liknande. Att vi (jag) sedan var sjuk större delen av resan och lyckades få matförgiftning och var illamående de dagarna jag inte var förkyld var bara typiskt. Inte så mycket att göra åt det.
Vi hade riktigt tur med vädret, någon dag blåste det ruskigt kallt men annars hade vi soligt och härligt. 

Just nu lyssnar jag på jullåtar, äter godis jag köpte på tax freen och går igenom bilderna från London. Är en del att gå igenom, vi var ju trots allt där i åtta dagar. Strejkdagen som var i London när vi var där märkte vi för det första inte ens av (inte ens lite grann), men min Nikon fick inte följa med ut utifall att. Vill inte att den ska bli borta. 
Har sedan även bilderna från min Diana att framkalla och se igenom. Den första rullen krånglade lite grann, men efter det gick det riktigt fint. Använde mig av 35 mm film när vi var i London, lite lättare att hitta överallt och billigare än att köpa 120 hos Lomo eller Urban Outfitters. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...