fredag 28 oktober 2011

Fredag

Sitter just på jobbet och har rast. âr några timmar kvar innan det är helg för min del. Längtar så, för det händer massa spännande i helgen. Dels har jag min bror på besök (bara en sådan sak), sedan så ska jag med på halloweenfest ikväll (hurra!) och sedan händer det massa annat halloweenrelaterat resten av helgen skulle jag tro. Kommer att vara trött och sliten till veckan, men det gör inte så mycket.

Drömde en riktigt hemsk sanndröm inatt. Jag drömde att en av prinsessorna på jobbet skulle sluta och jag grät floder i drömmen, vaknade och det gjorde jag även då. Hon är ett av de barnen jag känt sedan jag började här för två år sedan. Har inga tvivel på att hon kommer trivas på det nya dagiset, men det känns jobbigt ändå.

Kommer inte ta med mig någon ordentlig kamera ikäll. Känner inte dem vi ska på fest hos, och då känns det bara dumt och fel. Har dock med mig mobilen så någon bild kanske blir tagen.

Ha en fin helg så bloggar jag om någon dag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...